29.12.2012

29. joulukuuta

Näin se vuosi kääntyy lopuilleen ja ihana matka Teneriffalle on takana, mukavin muistoin.
Joulu missattiin jälleen kerran ja saimme nauttia lämmöstä, auringosta ja olemisesta.  Miten ihana fiilis oli jo silloin kun starttasimme maanantai iltana matkaan. Kouvolan kohdalla alkoi sitten se lumisade ja se paheni koko ajan. Moottoritiellä suorastaan matelimme, mutta sehän ei meidän matkantekoa haitannut, vaikka lunta pöllytti välillä niin, ettei eteenpäin nähnyt - olimmehan matkalla lämpimään. Pakkasta oli -16 Lappeenrannassa ja lentoasemalla vain -7. Lentoparkkiin saapuessamme lunta oli käsittämättömän paljon niin, että automme suorastaan upposi parkkiin ja pysyi siinä. Onhan meillä sitten kun palaamme aikaa kaivaa rellumme sieltä esiin.

Mikä ihana fiilis kun pääsimme aamupalalle lentoasemalle. Ja entä se fiilis, kun lämpö lävähti vasten kasvojemme, kun astuimme lentokoneen ovesta ulos - kuuma ilma ja aurinko toivotti meidät tervetulleeksi, voi taivas mikä FIILIS! Viikko, vain viikko edessä, mutta siitä nautitaan täysin mielin!

Hotelli oli hyvä ja siisti ja sijaitsi erittäin hyvällä paikalla. Huoneemme oli myös hyvä ja keittiölle annan täydet pisteet. Aamuisin oli ihana hakea tuoreet patongit ja nauttia aamupalasta parvekkeella, nauttien auringon paisteesta, ihaillen maisemaa :o)

Parin ensimmäisen päivän ajan jalat huusivat hoosiannaa ja askelmittari hipoi huippulukemia. Iltaisin olimme siskoni kanssa niin puhki, joten painuimme ajoissa nukkumaan, nuorison lähtiessä rientoihin, varsinkin nuo neidit tykkäsivät bailata melkein aamuun asti.


Palm Beach Club


Jo on jouluiset töppöset



 
 
 
Näimme paljon ja nautimme olostamme. Ihana rantakatu päivällä ja illalla, voi miten sitä tuli käveltyä. Oli ihana istahtaa nauttimaan latesta tai oluesta pieniin rantakuppiloihin, ilman kiirettä ja huolen häivää..täytyy sanoa, että tämä on juuri sitä mitä ihminen kaipaa, kaipaa vähintään kerran vuodessa, sitä on pakko saada!

Merivesi oli lämmintä ja saimme nauttia kunnon aalloistakin, vain kumipatja puuttui. Mikä olisi ollut nauttia patjalla olosta löhöillen, nauttien auringosta jaihaillen maisemia :o))

Viikko oli rentouttava, täynnä auringon säteitä ja hyvää mieltä - mä voisin asua lämpimässä, johtuuko se siitä, että haluaisi kääntää kokonaan uuden vaiheen elämässä, vai onko se haave tulevaisuuteen, jolloin lapset ovat kaikki omillaan, ehkä, ehkä ja kyllä siien mä asetan tavoitteeni, mä haluan nauttia elämästäni osan maailmalla, olen valmis myös sen joku päivä toteuttamaan - olkoon se oma aarrekarttani ja tavoitteeni! Nyt kuitenkin elämä on vielä täällä ja sen tuomat uudet mukavat tuulet saavat puhaltaa.

Nautitaan vielä vuodesta 2012 :o))




















17.12.2012

17.12.2012

Nyt on vuoden työt tehty ja alkoi kauan odotettu loma. Kolmetuntia ja sitten startti tienpäälle ja nokka kohti Helsinki-Vantaa lentokenttää :o)

Pakkasta ja viimaa riittää täällä ja säätiedotuksen mukaan sää vain kylmenee täällä. Toivottavasti tienpäällä on kohtuullinen keli. No, malttia kehiin, niin reilusti aikaa matkalle!

Alla olevasti linkistä pääsee ihastelemaan meidän majoituspaikkaa, seuraavan viikon aikana.

http://www.tjareborg.fi/charteraccomodationinfo?ItemId=42844&SelectedPackage=56_c3_TFS4_PABE2_TF1%3A3_A34c1_E3_HELd201212203_TFS8%3A2_TF2_411%3A&BookingQuery=-1%3A4542%3Ad2012122012728%3A0%3A0%3An1%3A5_42%3A42%3A42%3A42%3A17%3A-1%3A0%3A2%3A&UseBookingFlow=True






Ihanaa Joulunaikaa Ystävät, me lähdemme lämpimään :)




9.12.2012

9.12.2012

Sunnuntai iltaa..

Tänään kävin hienossa Lauritsalan Visan pikkujoulu näytöksessä. Upeita nuoria  ja vielä upeampia tanssiesityksiä. Hienoa, että nuoret jaksavat uurastaa harrastuksen parissa.Hups, miten huonolaatuinen otos :o//




Eilen kävin linnoituskessa Joulumarkkinoilla, ihanaa sutinaa ja viuhketta. Tosin minulta jäi ostokset tekemättä, tein vain niitä mieleeni ja hakein ideoita. Tunnelma oli mukava, päiväkahvia ja joulutorttuja myyjäisissä ja sekä tuttuja ihmisä, joiden kanssa oli mukava rupatella. Glögigin lämmitti pihamaalla mukavasti. Olin jo unohtanut tälläisen markkina tunnelman, johtuen varmasti siitä, että yleensä vietämme joulun maailmalla palmujen katveessa. Muutama tunnelmakuva linnoituksesta satamaan päin. Kyllä kaupunkimme on kaunis myös talvella :o))





 Joululomaamme on enää kahdeksan yötä, tuleekohan niistä unettomia? Startti Thomas Cook Airlinesilla 18.12.12 klo. 7.00. Saakohan jo alkaa kuivaharjoittelemaan laukkujen pakkausta?
Joten näihin tunnelmiin ja kuviin, mukavaa iltaa ja joulun odotusta!




6.12.2012

Tunnelmia Itsenäisyyspäivän iltaa..







Itsenäisyyspäivä 6.12.2012


Jälleen koitti Itsenäisyyspäivä,

Ihanan rauhallinen torstaipäivä. Pakkanen laski puoleen, eli vain -5 astetta, puut ovat kauniisti huurtuneet ja ilma suorastaan kutsuu pihamaalle. Kotona tuokuss pizzalle, niin taivaallinen tuoksu ja ei tuo makukaan huono ole, kera tuorepuristetun valkosipulin. Tunnelmallinen musiikki, kynttilät ja siisti koti, mitä muuta tähän hetkeen enää kaipaisikaan. Vielä tovi odottamista, niin pääsee seuraamaan Linnanjuhlia ja nauttimaan pukuloistosta kera kampausten. Toivotan kaikille hyää Itsenäisyyspäivää!