31.12.2013

Vielä hetki aikaa ja sitten vuosi vaihtuu


Ystävät toivotan teille kaikille Onnellista Uutta Vuotta 2014 

Onnellisuuden oleelliset osat ovat terveys, läheiset ja arki. 
Toivon itsekullekin jotain mitä rakastaa ja jotain mitä toivoa! Otetaan unelmat tavoitteeksi, edetään niitä kohti pienin askelin, nautitaan elämästä ja sen tuomista haasteista. 

Otetaan opiksi menneestä ja käännetään se vahvuudeksi. Tehdään tästä UudenVuodenAatto-illasta itsemme näköinen ja ehkä myös taianomainen, kellon lähestyessä puoltayötä antakaa korkkien laulaa kohti taivasta ja toivokaa sekä nauttikaa rakettien loisteesta..



29.12.2013

Hei, me muutetaan


Kuukauden päästä olemme jo uudessa kodissa ja sitten voi jälleen huokaista.

Näkymät  viidennen kerroksen parvekkeelta ovat upeat, ajatelkaapa Lappeenrannan toria ja kesäaamua. Ihana päästä keskelle ihmisvilinää, seurata mahdollisen talven tuloa aivan ydinkeskustassa, saati sitten kevään tuloa ja ihanaa ihmispaljoutta.

Sitä ennen kuitenkin nautitaan uusi vuosi ja hiukan tammikuuta tässä meidän kodissamme, josta luopuminen tuottaa eräänlaista haikeutta. Mutta mihin mä tarvisten näin isoa kotia, kun keskimmäinen siirtyy armeijan harmaisiin? Joten tervetuloa uusi koti ja pienemmät neliöt, kruunattuna omalla saunalla ja isolla parvekkeella.

Tosin pientä pakkausta ennen muuttoa - johan tuota on harjoiteltu viimeisen puolentoista vuoden aikana, omalla kohdallani, kahden lapsen kohdalla sekä ystävien, ei kai se voi olla työlästä?

Pieni kurkistus niin autioon ja ankeaan asuntoon, josta muuten lupaan loihia minun näköisen keskusta kodin, jossa on hyvä asua!











24.12.2013

Jouluaatto ilta

Jouluaatto alkaa kääntymään illan puolelle..

tunnelma lisääntyy niin kotona, kun naapuritalojen parvekkeilla. Kynttilöillä on ihmeellinen vaikutus.






Miten tuo kuusenalus vaan täyttyi ja täyttyi? Ihania lahjoja ja lahjojen antajia, kiitos.







Tunnelmallista Joulunaikaa.

23.12.2013

Aaton Aatto..

Pian olemme siinä hetkessä, joka tuo onnea ja iloa sekä rauhoittumista - olemme melkein joulu aatossa, muutamia tunteja ja Joulu Rauha julistataan. Silloin on aika pysähtyä lähimmisten kanssa, nauttia yhdessä olosta, kiireettömyydestä ja ilosta.

Pitkästä aikaa Joulumme on perinteitä tulvillaan, jolloin kokoonnumme yhteen ja syömme hyvin, avaamme lahjat ja käymme haudalla, sytyttäen kynttilät.

Tunnelmallista Joulun aikaa..


http://www.youtube.com/watch?v=2s_QgMCW9ks

















11.12.2013

11.12.13

11.12.13... kerran vuoteen törmätään lukuihin, päivämääriin, jotka saavat ihmiset tekemään päivästään ikimuistoisen, kukin tavallaan.

Mulla oli sensijaan hyvin tavallinen työpäivä, ajatuksissa kuitenkin jälleen uusia tuulia, uusia tapahtumia, suunnitelmia, vanhojen suunnitelmien/ tekojen ulosajoa - ajatuksena kuitenkin oman vapaa-ajan lisääminen. Kiireinen vuosi takana, johon on mahtunut todella paljon hyviä asioita, joista ammentaa hyvää mieltä vielä pitkään, vaikka väsymys välillä onkin painanut.

Vaikka vuoden vaihteeseen onkin vielä aikaa, mutta on hyvä pohtia vanhaa ja mitä haluaa taas tulevan vuoden tuovan ja mitä sen eteen itse on valmis tekemään. Mulla varmaan nyt on suurin tarve omalle ajalle, liikunnalle, rentoutumiselle ja tulkoon vasta näiden jälkeen työ.

Aika jännä, miten ajatukset muuttuvat matkalla, asiat joiden eteen on tehnyt paljon töitä, muuttaa merkitystä, vaikka niistä pitääkin, mutta joskus on osattava myös luovuttaa - ja jos se tuntuu hyvältä, juuri sinusta tee se, itsesi vuoksi ja nauti elämstäsi! Muuten, luulen, että tämän vuoden aikana olen taas kasvanut ihmisenä, parempaan suuntaan :o))








Mikä on elämän tarkoitus, mitä haluamme elämämme aikana tehdä, mitäpä jos,

Heittäisimme unelmamme ilmaan leijan lailla. Emme voi koskaan tietää, mitä se tuo meille mukanaan;

uuden elämän, uuden ystävän, uuden rakkauden, uuden maan. Pääasia on, että unelmoimme, toteutamme ja nautimme elämästämme. Siinäpä haastetta itsekullekin.. .. ..

Olikohan tämä sittenkään tavallinen päivä 11.12.13?




6.12.2013

Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi

Jälleen on aika toivottaa Onnea Itsenäiselle Suomelle,

Kiitos Veteraanit, Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi ja Suomalaiset.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, siirryn Itsenäisyyspäivän illan viettoon, tunnelmoiden, nauttien ja rentoutuen.. ..

http://www.youtube.com/watch?v=8AjE0YCviCo