29.3.2014

Kevät


Kevät, vihdoin ja parveke sai siitä osansa ja minä aamukahvin. Lähtölaskenta pitkään kesälomaan alkaa NYT! 

Mukavaa launatai päivää.



23.3.2014

Sumuinen, Sateinen, Saamaton Sunnuntai

Sumuinen, Sateinen ja Saamaton Sunnuntai,

viikko päättyy vai alkaa tälläiseen säähän. Todella ankeaa, mihin se ihana aurinko hävisi, joka eilen loisti olemassaolollaan. Se ihana kevät aurinko, joka toi ikkunoiden harmauden esiin, pölyn korkeakiilto kalusteissa, mustassa matossa olevat roskat ja pölyt - tule takaisin ja tuo siivous into tänne.

Tutkailin parvekettamme äsken, ja yritin luoda mielikuvia sen tulevasti kesästä, mitä tänä vuonna sinne laittaisin, nyt se on samaa ankeaa sarjaa kuin ilmakin?

Tähän mustan, valkoisen ja harmaan väriloistoomme kaipaan jotain pientä iloista väriä - olisiko se keltainen, oranssi, vihreä vai palaanko samaan kuin aiempina vuosina?

Ideoita vailla, tule aurink ja tuo ne takaisin, IDEA!

Tältä se siis näyttää nyt - TOIVOTTAVASTI ennen YO-juhlia hiukan iloisemmalta.












Ja sumu senkun lisääntyy, Saimaa hävinnyt sumuverhon taakse..joten sohvasurffailulla mennään tämä ilapäivä.

11.3.2014

Kevättäkö ilmassa?

Maaliskuun 11. päivä ja ilmiselvästi kevät saapumassa. Mikä ihana fiilis kun hakee petivaatteet parvekkeelta, jotka ovat olleet koko päivän ulkona, se tuoksu ja raikkaus. Se kevään tuoksu, jota on pakko vetää keuhkot täyteen. Tästä se lähtee,  tosin viikonlopuksi luvattiin jo kylmempää ilmaa, mutta ei se kevään odotusfiilistä mihinkään pois vie.

Tänään tajusin, viimeinkö, että ensi kesänä on taas lomaa, ihan koko kesä!

Tänään auringon paisteessa uppouduin unelmiin ja ne tietenkin saavuttivat kesän, mökin ja suomen luonnon. Onhan sinne vielä aikaa, mutta unelmointi  on suotavaa, jopa pakollista.

Töihin on jälleen palattu, sinne kiireen keskellä, sinne missä on hyvä olla. Ensi viikon jälkeen, opiskelijat lähtevät TOP-jaksolle ja tulevat takaisin vasta 2.6. Huomaa, että jännitystä on ilmassa, melkein kuin tuntemattomaan astuisi. Onneksi saan pitää heidät vielä itselläni reilu vuoden, tosin osa taitaa valmistua jo ensi tammikuussa. Kuinkakohan mones ryhmä onkaan menossa? Näin kevään kynnyksellä open duunit lisääntyvät, mutta tänä vuonna yritän ottaa asiat kevyemmin - tosin totuus voi olla taas jotain muuta.

Lauantaina on kolmen opiskelijan opinnäytetyö esittelyssä, kauppakeskus Galleriassa, muotinäytöksen tiimoilta. Paljon on vaadittu heiltä organisointia, työtä, palavereita ja suunnittelua, aivoriihiä sekä vielä kädentaitoja. Lauantaina on jälleen kerran ison kiitoksen paikka, isosta uurastuksesta.

Muuten raikas tuoksu tuntuu ihanalta, vieläkin..ja nyt leffan pariin, Hachiko - tarina uskollisuudesta..