1.4.2012

Aloitus aprillipäivänä..

Aprillipäivän aloitus,

            alkoi pitkillä unilla ja laiskalla aamulla. Aurinko paistoi ihanasti, vieläkin, vaikka se alkaakin jo laskea mailleen. Selvät kevään merkit jo "rinnassa", räystäät tiputtavat vettä, lumet sulavat ja kevät kärpäsen puraisemana laitoin kevään ensimmäiset narsissit kuistille. Voi miten odotankaan kevään lämpimiä päiviä ja sitä, että kaikki lumet sulaisivat. 


Aamukampa on jo mielessä viritettynä ansaittuun pitkään kesälomaan, joka alkaa 1.6 ja päättyy vasta elokuun puolessa välissä, nämä ovat niitä ammatinvalinta kysymyksiä, joihin opettajat ovat tavallaan "ehkä" etuoikeutettuja. Pitkän syksyn ja talven, piemän ajan, käytettyjen työtuntien, lukemattominen tehtävien tarkastelujen jälkeen voi sitten huokaista. Vielä on kuitenkin paljon tehtävää ennen H-hetkeä. Valmistuvat opiskelijat vaativat vielä veronsa, se tuottaa haikeutta ja samalla hyvää mieltä siitä, että he valmistuvat ammattiin, josta he pitävät ja nauttivat.

Ai, mutta työasioita ei vielä tänään pitänyt edes ajatella, mutta kummasti ne näin sunnuntai illan suussa palautuvat mieleen, vaikka huomenna on vielä opetukseton päivä. Joten nyt nauttimaan sunnuntai illan tuomasta rennosta olotilasta.

Nyt kun kirjoitan elämäni ensimmäistä blogia, voin todeta sen, ettei tämä ole aivan helppo asia, miksi alku on aina vaikeaa/haastavaa? Vaikea pukea kaikki ajatukset sanoiksi, mutta tästä saa jälleen jotain uutta itselleen ja kenties juuri sinä saat tästä jotain iloa päivääsi!

3 kommenttia:

 1. Noniin odotus on palkittu ja hyvä alkuhan täältä löytyi! ...eikä loppua näy ;) ja hyvä niin!
  Tervetuloa nyt tänne meidän "bloggaajien" ihmeelliseen maailmaan, kyllä se kirjoittaminen ajan ja kokemuksen myötä helpottuu. Vaikeaa se oli meillä kaikilla sillon alussa! :-)

  VastaaPoista
 2. nnansku, ootahan vaan, kun sitä tekstiä kuvilla höystettynä alkaa tulemaan! Nyt heittäydyn löhöilyn maailmaan :o)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä odotellessa ;) Meijänkin piti heittäytyä löhöilyn maailmaan, mutta sain taas jonkun sisustusintressin, ettei malta köllähtää tohon sohvalle... Sitten Ville jakaa tossa mielipiteitä miten asettelen kynttilöitä tohon pöydälle, haha :D

   Poista