2.4.2012

Näköjään nälkä kasvaa syödessä, vanhaa sanontaa lainatakseni..

Hyvä päivä takana, ja sitä on vielä edessäkin. Mukava päivälenkki heitetty auringon paisteessa, ystäväni kanssa. Samalla parannettiin maailmaa, mukavilla keskusteluilla. Nyt vatsa on sopivasti täynnä perinteistä makaronilaatikkoa ja kakku uunissa - kiitos kevään..eli into palasi ulkoilun myötä.

Kuntosali treeni odottaa vielä illalla :o))) siihen päätteeksi solarium ja sauna. Lady Line on viihtyisä paikka käydä, mukavilla lisukkeilla, pientä "luxusta" arki-iltoihin, mukavassa seurassa.

Niin palatakseni tuohon otsikkoon: "nälkä kasvaa syödessä...", niin taitaa tässäkin käydä niin, että yksi paikka lisää täällä internetin ihmeellisessä maailmassa, jossa viettää aikaansa. Ihanaa, kun on aikaa tehdä muutakin kuin töitä, jostain syystä tämä koneella on mulle välillä terapiaa, arjen keskellä..

Itseasiassa tämä blogin opettelun tarkoitus on myös se, että ensisyksynä uusien opiskelijoiden aloitettua opiskelunsa, otan mahdollisesti ns. oppimispäiväkirjan käyttöön tätä kautta. Tämän päivän nuoret viettävät aikaansa paljon tietokoneella ja/tai älypuhelimiensa kanssa, niin päivitys on helppoa ja  nopeaa sekä uskon myös siihen, että he oppivat "somen" kautta keskustelemaan, kommentoimaan, ja analysoimaan tietoa. Tuskin olen väärässä, vai?

Mukavaa iltaa ystävät ja nautitaan illan viimeisistä auringon säteistä!

Siivittäköön tämä musiikki ajatukset kevättä kohti :o))

http://www.youtube.com/watch?v=lwIgXd6avWY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti