1.5.2012

Vapunpäivä..

Vappu meni hyvin heppoisilla fiiliksillä, viiden päivän vapaat ovat päättymässä, joten on aika suunnata ajatukset alkavaan tynkä viikkoon. Aamuja on enää 12 ja sitten alkaa se iki-ihana pitkä kesäloma.

Vappuna tuli grillattua oikein urakalla, tänään syötiin viime rippeet niistä, miten näitä kesäruokia melkein rakastan! Parhaimmat herkut syntyivät kyllä ehdottomasti friteeratuista katkaravuista, namskis! Toki kaikkea muutakin hyvää oli tarjolla mm. savustettua lohta, kanaa, tietty omatekoisia lihapullia, salaattia ja näitä kruunasi valkosipulikastike.

Kevään tulo on jo pitkällä, vain pienen hetken päässä on hiirenkorvat. Ihana kevään tuoksu on pihalla ja haravallekin on löytynyt töitä, pensaat saivat pienen siistimisen, nyt on hyvä olla ja odottaa sitä kesää..Sepelvarvussa pient lehden alut ja taustalla olevat heinäseipäät odottavat humalan nousua.

Savipotissa oli viime kesänä linnun pesä, näinköhän sama pariskunta palaa samoille pesimispaikoille.

Ihanaa, vesi solisee jälleen piha-altaassa. Rautaiset heinäsirkat ja simpukat paljastuivat lumen alta.

Veden solina omassa paratiisissa


 

Vielä on niin lehdetöntä..

Viikko eteenpäin, niin maisema on jo muuttunut..

Viinirypäle uudelleen tuettuna, odottaen uutta kasvua..Nyt jo melkein kesän kynnyksellä ollaan. tämä on sitä melkein parasta aikaa, ennen kesän saapumista..Nautitaan ja otetaan tästä kaikesta ilo irti, ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti