23.9.2012

Sateinen sunnuntai

Maisema muuttuu päivä päivältä, lehdet värjääntyvät punaisen ja oranssin kautta keltaiseen. Pudonneiden lehtien takaa alkaa häämöttämään kerrostalo, jota tuskin keskikesällä näkyi. Syksy tekee tuloaan ja tänään se tuntuu olevan lähellä,  sateen ja tuulen vuoksi - toisaalta ollaan jo syyskuun lopulla joten on kai(?) turha enää odottaa niitä lämpimiä syyspäiviä.

Ajatukset karkaavat menneeseen kesään! Kivoja muistoja, jotka taas kantavat pitkälle. Syksy on mennyt huimaa vaihtua ja kohta onkin syysloma ovella, jonka jälkeen voi täysillä odottaa sitä vuoden kohokohtaa, matkaa lämpimään ja nauttia Joulun palmujen alla, voi taivas kuinka sitä taas kaipaakaan.

Huomenna alkaa taas arki, viikonloppu meni taas kuin siivellä, turhan nopeasti - jotenkin toivoisi, että viikonloppu voisi olla päivän pidempi.

Perjantaina vietin ystäväni kanssa kivaa iltaa, hiukan hyvää juomaa, iloa, naurua, pizzaa ja uusia tuttavuuksia - tälläisiä iloja pitäsi olla useammin, niistä saa kivaa virtaa, perusarkeen :o))

Kokeilin tänään taas neidin uutta kameraa ja kummasti nuo musta-harmaa-valkoiset teemat lisääntyvät kodissamme. Vanha on jätetty taakse ja uusi tuo tervetullutta vaihtelua elämääni.

Nautitaan sunnuntaista, oleilusta ja hyvästä olosta.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti