10.9.2012

Syksy saapuu..

Syksy saapuu, sen havaitsee ihanasta raikkaasta tuoksusta ja kellertävistä lehdistä. Toinen lempi vuodenaikani on siis käsillä. Aika on mennyt kuin siivellä, kuukausi on tehty jo töitäkin.

Uudet innokkaat opiskelijat ovat siis saapuneet ja ihana nähdä heidän into ja motivaatio. Työpäivän jälkeen huomaa monesti, kuinka mut on imetty kuiviin, sillä innokkuudella, mutta toisaalta se antaa taas sitä virtaa työhöni, josta pidän.

Tuntuu, kun kesää ei olisi ollutkaan, työt menevät samalla painolla kuin ennenkin. Kesään kuului kaikkea mukavaa, rentoutumista muuton jälkeen ja pieniä matkoja lähiseudulle sekä kerran kävin jopa meren takaan Tallinnassa.

Tallinna 16 -17.7.2012


Vanhan kaupungin ihanat kivikadut, lukuisine ravintoloineen ja istutuksin.


Porttiholvi näköalatasanteelle

Hotelli Taanilinna





















Tallinna on todella tutustumisen arvoinen kaupunki, joka on lähellä meitä ja sinne on helppo matkustaa. Monet pitävät kohdetta tavallaan "juomien" hakupaikkana, mutta meille se oli jotain muuta. Lyhen vierailu aikana kerkesimme ihailla nähtävyyksiä, nauttia kauniista ilmasta kävelykujien terassilla. matkustaa paikalliseten parissa linja-autolla, kierreillä ostoskeskuksia, syödä hyvin ja jopa hetken nukkua.

Hotelli oli viihtyisä ja rauhallinen keskellä kaikkea, josta oli helppo suunnata kulkunsa ihmisten vilinään vanhaan kaupunkiin tai sitten Virukeskukseen. Suosittelen kyseistä hotellia sijainnin, palvelun ja ihanan vanhanajan hengen vuoksi sekä tietenkin kohtuullisen hinnankin vuoksi.

Hotellin käytävillä voi aistia sen vanhanajan hengen, paksuine seinineen ja lankkulattioineen. Huoneet olivat remontoitu vanhaa kunnioittaen, kuitenkin nykyajan vaatimukset huomioonottaen.




















Lapinsalmi, Valkeala, heinäkuun loppupuoli 2012

Mukavan ja rentouttavan matkan jälkeen suuntasin ystäväni kanssa vaeltamaan Repoveden maisemiin, joka sijaitsee Valkealassa. Kuvat kertovat enemmän kuin useat sanat, joten nauttikaa maisemista.

Suosittelen lämpimästi patikointia Lapinsalmen maisemiin, ympäri vuoden. Pakatkaa reppuun grilliherkkuja ja kahvia termospulloon, mikä on istua nuotiolle ihastelemaan maisemia ja rentoutumaan kiireisen työnviikon päätteeksi. Meiltä Lapinsalmen Ketunlenkki kesti arvioilta noin 3 tuntia. Maasto ei ole liian vaativaa, mutta kuitenkin sopivan haasteellista näin sunnuntai kävelijälle. Ihmiset olivat mukavia matkanvarrella, tervehdittiin, juteltiin ilman kiireen häivää. Suosittelen, jopa uskaltautumaan laavulle yöksi.









Näihin tunnelmiin ja kuviin, palaan molempiin vielä kerran :)
 
 
 
 
 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti