27.5.2013

Neljä päivää ja sitten lähtee... LOMA!

Taas on tultu tähän pisteeseen, jos opettajuutta takana 22 vuotta. Siitä valmistumispäivästä on jo pieni iäisyys, mutta koskaan en ole katunut päätöstäni, vaikka kolme vuottaa ei ollut aina helppoa ja ruusuilla tanssimista. Näiden vuosien myötä olen tullut päivä päivältä varmemmaksi, että tämä työ on se mun oma juttu, yrittäjyyden rinnalla. Joko kevät mietin kulunutta vuotta ja nyt on taas se hyvä fiilis, se joka kertoo miksi teen opetustyötä, sillä kun tänään ...

...Luin omien opiskelijoiden oman osaamisen kartoituksia - mistä ihmeestä nuo nuoret neidit ovat saaneet kaiken tuon analysointi taidon? Liikutuin, nauroin onnesta ja ilosta, pohdin, puhuin jopa ääneen - yksin, mut kuitenkin ne onnen kyyneleet saivat mut onnelliseksi. Toivoton, että jokainen kokee omassa työ samoja fiiliksiä, kiitos opiskelijat te vaan teette ryhmästänne hyvän, motivoituneen ja aidosti innostuneen. Toivon todella, että saan teidät säilymään seuraavat kaksi vuotta ainakin samanlaisina, jollei jopa parempina :)

Näillä fiiliksillä on hyvä nauttia tämä viimeinen työviikko, ennen sitä ihanaa Suomen kesää ja kesälomaa :) Mikä on fiilistellä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti