11.12.2013

11.12.13

11.12.13... kerran vuoteen törmätään lukuihin, päivämääriin, jotka saavat ihmiset tekemään päivästään ikimuistoisen, kukin tavallaan.

Mulla oli sensijaan hyvin tavallinen työpäivä, ajatuksissa kuitenkin jälleen uusia tuulia, uusia tapahtumia, suunnitelmia, vanhojen suunnitelmien/ tekojen ulosajoa - ajatuksena kuitenkin oman vapaa-ajan lisääminen. Kiireinen vuosi takana, johon on mahtunut todella paljon hyviä asioita, joista ammentaa hyvää mieltä vielä pitkään, vaikka väsymys välillä onkin painanut.

Vaikka vuoden vaihteeseen onkin vielä aikaa, mutta on hyvä pohtia vanhaa ja mitä haluaa taas tulevan vuoden tuovan ja mitä sen eteen itse on valmis tekemään. Mulla varmaan nyt on suurin tarve omalle ajalle, liikunnalle, rentoutumiselle ja tulkoon vasta näiden jälkeen työ.

Aika jännä, miten ajatukset muuttuvat matkalla, asiat joiden eteen on tehnyt paljon töitä, muuttaa merkitystä, vaikka niistä pitääkin, mutta joskus on osattava myös luovuttaa - ja jos se tuntuu hyvältä, juuri sinusta tee se, itsesi vuoksi ja nauti elämstäsi! Muuten, luulen, että tämän vuoden aikana olen taas kasvanut ihmisenä, parempaan suuntaan :o))
Mikä on elämän tarkoitus, mitä haluamme elämämme aikana tehdä, mitäpä jos,

Heittäisimme unelmamme ilmaan leijan lailla. Emme voi koskaan tietää, mitä se tuo meille mukanaan;

uuden elämän, uuden ystävän, uuden rakkauden, uuden maan. Pääasia on, että unelmoimme, toteutamme ja nautimme elämästämme. Siinäpä haastetta itsekullekin.. .. ..

Olikohan tämä sittenkään tavallinen päivä 11.12.13?
1 kommentti: