11.3.2014

Kevättäkö ilmassa?

Maaliskuun 11. päivä ja ilmiselvästi kevät saapumassa. Mikä ihana fiilis kun hakee petivaatteet parvekkeelta, jotka ovat olleet koko päivän ulkona, se tuoksu ja raikkaus. Se kevään tuoksu, jota on pakko vetää keuhkot täyteen. Tästä se lähtee,  tosin viikonlopuksi luvattiin jo kylmempää ilmaa, mutta ei se kevään odotusfiilistä mihinkään pois vie.

Tänään tajusin, viimeinkö, että ensi kesänä on taas lomaa, ihan koko kesä!

Tänään auringon paisteessa uppouduin unelmiin ja ne tietenkin saavuttivat kesän, mökin ja suomen luonnon. Onhan sinne vielä aikaa, mutta unelmointi  on suotavaa, jopa pakollista.

Töihin on jälleen palattu, sinne kiireen keskellä, sinne missä on hyvä olla. Ensi viikon jälkeen, opiskelijat lähtevät TOP-jaksolle ja tulevat takaisin vasta 2.6. Huomaa, että jännitystä on ilmassa, melkein kuin tuntemattomaan astuisi. Onneksi saan pitää heidät vielä itselläni reilu vuoden, tosin osa taitaa valmistua jo ensi tammikuussa. Kuinkakohan mones ryhmä onkaan menossa? Näin kevään kynnyksellä open duunit lisääntyvät, mutta tänä vuonna yritän ottaa asiat kevyemmin - tosin totuus voi olla taas jotain muuta.

Lauantaina on kolmen opiskelijan opinnäytetyö esittelyssä, kauppakeskus Galleriassa, muotinäytöksen tiimoilta. Paljon on vaadittu heiltä organisointia, työtä, palavereita ja suunnittelua, aivoriihiä sekä vielä kädentaitoja. Lauantaina on jälleen kerran ison kiitoksen paikka, isosta uurastuksesta.

Muuten raikas tuoksu tuntuu ihanalta, vieläkin..ja nyt leffan pariin, Hachiko - tarina uskollisuudesta.. 


2 kommenttia:

  1. Jes mökki ja sauna!! <3 ja thank god miun ei sentää tarvii pitää opinnäytetyötä galleriassa, hatun nosto on kyllä paikallaa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, jes saunalle ja mökille! Iso suoritus on tehdä näytös Galleriassa, mutta nää on mulle aika arkipäivää, uskon, että he suoriutuvat siitä hyvin. Tervetuloa katsomaan!

      Poista