17.8.2014

Voihan kesä

Voihan mikä kesä jää kohta taakse, melkein jo ahistaa, tuntee haikeutta, mutta myös iloa. Paljon tapahtumia, ystäviä, mökkeilyä ja vähemmän kaupungissa oloa. 

Työt ovat taasen alkaneet, itseasiassa sitä on jo takana parin viikon verran ja kuten oletettavissa olikin hyppäys oravanpyörään alkoi, samalla rutiinilla kun se toukokuun lopulla loppui. Onneksi oli ihanan lämmin, suorastaan kuuma kesä. Toivon totisesti, että varavirta akkuni ovat ladattu huippuunsa alkavaa syksyä ja pitkää talvea ajatellen. Päättävä luokka on onneksi mulla, joten hommat hoituvat omalla painollaan, tosin opiskelijoille toivon pitkää pinnaa ja opiskelijuen aikatauluttamista.

Kävin tänään mökillä vielä uimassa ja hengittämässä puhdasta ilmaa auringonpaisteen kera. Jotenkin tuntui, että sitä ei saanut tarpeeksi. Olisi ollut ihana jäädä sinne, unohtaa arki, jatkaa nuotiolla istumista kesä ulkoroihujen, mutta totuus iski vasten kasvoja, takaisin kaupunkiin ja virittäytymään alkavaan työviikkoon. 

Ihanan sekailainen seurakunta kuvia alla, niistä parhaimmista hetkistä, mitä kesääni kuului..näihin kuviin ja tunnelmiin varmasti tulen palamaan monesti syksyn ja talven aikana. Haikeus, voihan haikeus.

Liian paksu perhoseksi - ystäväni synttärit ja tietenkin teema-sellaiset.

Saimaa on illalla kauneimmillaan


Elokuun ensimmäinen viikolopppu ja hellelukemat, kiitos sisko mukavasta seurasta.


Takuu varmaa päivetystä iholle

Lappeenrannan yö 10 - 127.2014 ja oma parvekeLaivabileet
Yöuinti

Kyllä suomen luonto on kaunis


Kedollinen kukkia!
Saavillinen saunahetkiä!
Hyppysellinen hauskuutta!
Litra laulua!
Aimo annos aurinkoa!
Suven suloisuutta!

Näistä oli kesäni tehty.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas!! :D Tuli niin kesäfiilis!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Näitä kuvia tulee varmasti talven mittaan katseltua. Kesä vaan oli niin ihana.

    VastaaPoista