20.11.2014

Lumi peitti maan

Vihdoin lumi peitti maan, mikä tunnelma ja valoisuus tuli kaupunkiin. Vaikkakin kesää kaiholla muistelee, lumi ja pakkanen tekee ihmeitä. Jostain kummasta, joku ihmeellinen virtapiikki iski minuun tänään. Sain komerot ja kaapit ojennukseen, vaikka tuskin koskaan ne kaaoksessa ovatkaan.

Marraskuu on mennyt mielettömällä vauhdilla, niin töissä kuin kotona. Joululoman alkuun alkaa olla tasan 4 viikkoa.Työntäytäyteinen kuukausi alkaa olla viikkoa vaille taputeltu ja osalla opiskelijoita alkaa valmistuminen häämöttämään. Haikeuttako alkaa olla ilmassa, kyllä! Se on jännä juttu, miten omiin opiskelijoihon kiintyy 2,5/3 vuodessa. Kun heidät on saatettu turvallisesti työelämään, omille siivilleen, sama alkaa taas alusta. Kuinkakohan monta ryhmää on käsieni kautta kulkeneet. Hyviä muistoja muistoissa.

Marraskuu on tuonut paljon uutta riemua ihanan koiruuden muodossa. Kun on päivänkin erossa, iskee IKÄVÄ! 

Täytyy sanoa, että oppivainen, kiltti, leikkisä ja helposti koulutettava koiruus Uma on. Mun maailma pyöriin tuon ihanuuden ympärillä tällä hetkellä.

Ja tälläisissä maisemissa on kiva ulkoilla, saimaa on yhtä kaunis, vuodenajasta riippumatta.Ja maisema ulos oman kodin ikkunasta, lumi ja sen tuoma valoisuus. Tarkka silmäiset havaitsevat torilla jopa joulukuusen. Mukavaa torstai iltaa ja nautitaan talvesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti