29.12.2012

29. joulukuuta

Näin se vuosi kääntyy lopuilleen ja ihana matka Teneriffalle on takana, mukavin muistoin.
Joulu missattiin jälleen kerran ja saimme nauttia lämmöstä, auringosta ja olemisesta.  Miten ihana fiilis oli jo silloin kun starttasimme maanantai iltana matkaan. Kouvolan kohdalla alkoi sitten se lumisade ja se paheni koko ajan. Moottoritiellä suorastaan matelimme, mutta sehän ei meidän matkantekoa haitannut, vaikka lunta pöllytti välillä niin, ettei eteenpäin nähnyt - olimmehan matkalla lämpimään. Pakkasta oli -16 Lappeenrannassa ja lentoasemalla vain -7. Lentoparkkiin saapuessamme lunta oli käsittämättömän paljon niin, että automme suorastaan upposi parkkiin ja pysyi siinä. Onhan meillä sitten kun palaamme aikaa kaivaa rellumme sieltä esiin.

Mikä ihana fiilis kun pääsimme aamupalalle lentoasemalle. Ja entä se fiilis, kun lämpö lävähti vasten kasvojemme, kun astuimme lentokoneen ovesta ulos - kuuma ilma ja aurinko toivotti meidät tervetulleeksi, voi taivas mikä FIILIS! Viikko, vain viikko edessä, mutta siitä nautitaan täysin mielin!

Hotelli oli hyvä ja siisti ja sijaitsi erittäin hyvällä paikalla. Huoneemme oli myös hyvä ja keittiölle annan täydet pisteet. Aamuisin oli ihana hakea tuoreet patongit ja nauttia aamupalasta parvekkeella, nauttien auringon paisteesta, ihaillen maisemaa :o)

Parin ensimmäisen päivän ajan jalat huusivat hoosiannaa ja askelmittari hipoi huippulukemia. Iltaisin olimme siskoni kanssa niin puhki, joten painuimme ajoissa nukkumaan, nuorison lähtiessä rientoihin, varsinkin nuo neidit tykkäsivät bailata melkein aamuun asti.


Palm Beach Club


Jo on jouluiset töppöset 
 
 
Näimme paljon ja nautimme olostamme. Ihana rantakatu päivällä ja illalla, voi miten sitä tuli käveltyä. Oli ihana istahtaa nauttimaan latesta tai oluesta pieniin rantakuppiloihin, ilman kiirettä ja huolen häivää..täytyy sanoa, että tämä on juuri sitä mitä ihminen kaipaa, kaipaa vähintään kerran vuodessa, sitä on pakko saada!

Merivesi oli lämmintä ja saimme nauttia kunnon aalloistakin, vain kumipatja puuttui. Mikä olisi ollut nauttia patjalla olosta löhöillen, nauttien auringosta jaihaillen maisemia :o))

Viikko oli rentouttava, täynnä auringon säteitä ja hyvää mieltä - mä voisin asua lämpimässä, johtuuko se siitä, että haluaisi kääntää kokonaan uuden vaiheen elämässä, vai onko se haave tulevaisuuteen, jolloin lapset ovat kaikki omillaan, ehkä, ehkä ja kyllä siien mä asetan tavoitteeni, mä haluan nauttia elämästäni osan maailmalla, olen valmis myös sen joku päivä toteuttamaan - olkoon se oma aarrekarttani ja tavoitteeni! Nyt kuitenkin elämä on vielä täällä ja sen tuomat uudet mukavat tuulet saavat puhaltaa.

Nautitaan vielä vuodesta 2012 :o))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti