31.3.2013

Maaliskuun viimeinen.

Jo maaliskuun viimeinen päivä, aurinko paistaa ja on niin kevättä ilmassa. Huomenna tulee vuosi siitä kun aloitin blogin kirjoittamisen. Taisi kevät olla silloin pidemmällä, jos muistiini voi luottaa?

Tämä ja huominen on vielä vapaata töistä ja kellotkin on taas siirretty kesäaikaan, tai ainakin osa, osa oli edelleen kesäajassa, voihan sitä tunnin lisätä tai vähentää, voihan? Vai meneeköhän se kuten seuraava "huoneentaulu näyttää?"Laiskan aamun jälkeen nautimme Vilman pientä hyvää Kahvila Majurskassa, Linnoituksessa. Väkeä oli jopa jonoksi asti, kuten tyypillistä. Onhan siellä maittavat suolaiset ja makeat piirakat kera kahvin, Tosin neiti herkutteli savulohi salaatilla ja minä parsafeta-piirakalla, joten makeat jäivät tällä erää maistamatta.

Äidin ja tyttären laatuaikaa, vai voiko sitä siksi edes kutsua, sillä mielestäni meillä on sitä aina. Mutta kuvan laadut ovat suorastaan surkeita, kiitos kämäkameran, joka on puhelimessa :) Onneksi matkassa oli kuitenkin hiukan parempikin versio :)

Tietenkin näin aurinkoisena päivänä oli mentävä nauttimaan satamastamme.Mukavaa Pääsiäistä Ystävät ja nautitaan auringosta :o)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti