1.4.2013

Aprillia

Aprillia,

vuosi sitten aloitin ja näyttää siltä että jatkana edelleenkin, siis tätä kirjoittamista. Olen ainakin vielä säästynyt "aprillistä", mutta onhan tätä päivää vielä jäljellä. Vuosien saatossa olen mennyt kyllä moneenkin aprilli pilaan mukaan, joskus jopa olen kiikuttanut naapruille munia, entisessä elämässä. Lööpeissäkin oli tänään erilaisia piloja ja kuinka moni onkaan niitä etsinyt paikallislehdistä :o)) No, jos nyt sattuisi jonkun armottoman hyvä pilan kohteeksi, niin sehän vaan tekis hyvää, sillä naurua ei ole koskaan liikaa :o))

Neljän päivän lepoloman jälkeen on hyvä palata taas töihin, opettajan työhön. Tuota toista työtäni, yrittäjänä olemista en vielä lue työksi, siis sellaiseksi joka missään nimessä rasittaisi, päinvastoin, siitä saa uskomattoman paljon energiaa :o))) Uusia ihmisiä, uusia hiuksia, värejä, eri-ikäisiä asiakkaita ja se, että opin joka päivä jotain uutta, vaikka työ uraa on kohta takana 30v. Oiskohan aihetta pitää jonkun asteinen taiteilija juhla?

Kotikin sai taas jotain uutta pientä ilmettä pääsiäisen aikana(siivouksen myötä))ja kukkia ystävältä. Aivan ykkösilmat ovat olleet ulkona, kiitos siitä kevät auringon :o))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti