28.4.2013

Grillimakkaraa ja lehdetöntä maisemaa..

Taas alkaa olla se aika vuodesta, kevät, kevät jolloin voisi puhdistaa grillin, nauttia pihan kesäkuntoon laittamisesta - ja herään todellisuuteen...grillimakkaran valmistus uunissa ja pihaduunit on huoltomiesten tehtäviä :o)) Positiivisesti ajatellen, elämä on nyt helppoa, vaikka tuo makkara maistuisi kyllä grillattuna ehkä paremmalta, vai?

Maisema on hyvin harmaa ja lehdetön vielä hetken, ennekuin hiirenkorvat ilmestyvät pihapuihin. Ja mitä lumien sulaminen taas paljastaakaan pihalta, hah... Kunhan lehdet ovat puissa, näkymä on varsin erilainen. Toivottavasti tuo miestä väkevämpikin häviää vihreyden myötä, samoin käy vastapäiselle kerrostalolle :o)) Näyttää vieressä oleva kasvihuonekin olevan varastona, näinköhän naapurin vanha pariskunta jaksaa laittaa sinne mitään kasvamaan? Hieman omat sormet syyhyävät..no, onhan mulla oma parveke :o))

Viikko tai kaksi eteenpäin, niin ihana keväinen vihreys muuttaa maisemaa, toivottavasti myös lämmön suhteen. Voi kuinka niitä lämpimiä ilmoja odotan, ehkä malttamattomana, mutta kumminkin.







Pientä piristystä parvekkeelle - heinäsirkat, jotka ovat varsin hiljaisia ja kiviä, jotka toimivat joskus jopa tunnelman antajina, jos ne raaskii sytyttää..

Muuten pakko lisätä loppuun pari kuvaa myös...näistä :o))








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti