9.1.2014

Selkävaivaa ja hijlaiseloa..

Selkävaivaa ja hiljaiseloa, siitä on mun päivät nyt tehty. Selkä on vihoitellut jo  reilut kolme viikkoa. Sairasloman lääkäri mulle kirjoitti, hyvä niin, sillä eipä jaksaisi tällä olotilalla töissä ollakkaan. Huomenna pitäisi saada tulokset verikokeista, josko sitten voisi tulla joku selvyys, missä mättää ja voisiko tälle vaivalle tehdä jotain? Tosin, jos tämä on vanha vaiva, niin keinot löytyvät, kunhan kipu lähtisi pois.

Hiljaiseloa, apua, mä en ole tottunut tähän, pyörin kuin poran terä ja turhaan, tämä koti on nyt aika tyhjän tuntuinen, ai, mistä johtuu - no tietenkin kun poika lähti valtion palvelukseen, suomeksi sanottuna inttiin. Nyt todella ollaan siinä pisteessä, jotan muutamia vuosia sitten mietin! Hyvin harvasanaisia viestejä olen saanut palvelukseen astuneelta pojalta, onneksi edes niitä :o)))

Kotia pitäisi pikku hijaa alkaa pakkaamaan laatikoihin ja säkkeihin. Miten sekin tuntuu vaikealta, tosin tuo selkäkipu on siihen osa syyllinen. Odottavan aika on pitkä, mutta haavekuvia olen luonut uudesta kodista, millaiseksi sen haluan, mitä uutta ja vanhaa sinne haluan - ainakin noudatan samaa kaavaa mustan ja valkoisen parissa pysyn, sekä hyvin pelkistetyssa linjassa. Ehkä jotain loft henkistä ripaus joukkoon ja siitä se taas lähtee :o)) Sen tiedän ainakin, että kaikki vanha tavara(maalaisromanttinen) saa lähteä pois, joten kirppari taas pystyyn...

Ja muuten, tuntuu aika turhalta tämäkin päivitys, mutta jotain ajatuksia on hyvä kirjoittaa, jotta voi sitten vuoden päästä taas lukea...mitähän mä 9.1.2014 tein, ajattelin tai missä olin. Kiitos ja anteeks, mut silti kivaa tammikuun  yhdeksättä päivää. Yghh, olen kirjottanut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti