10.6.2014

Äkkiä äkkilähtöön

Äkkilähdön paras puoli on äkkilähtö, kiitos lapseni ja helpon houkuttelun - Bulgaria, kultahietikko täältä tullaan 15.6.Suomen kesä ja juhannus, yöttömineen öineen jää kokematta, mutta matkan jälkeenkin on vielä kesää jäljellä. Jostain syystä nyt vaan on pakko karistaa arki taakse ja suunnata matkalle. 

Seurakin on mukavaa ja varmasti koemme hyvän matkan. Kävin lukemassa erilaisia matkakertomuksia kyseisestä kohteesta ja jäin miettimään, turhan monien valitusta, joko hotellien tasosta, liian kylmästä merivedestä, ilmoista, ruuasta.. ainahan matkustamisessa n omat riskinsä, mut miksi mä en löydä huonoja asioita koskaan? Johtuukohan se siitä, kun kerran vuodessa matkustaa,niin haluaa nauttia, eikä etsi valitettavia asioita tai sitten mulla/meillä on ollut aina hyvää onneamatkojen suhteen.

Lehmän-nahka -matkalaukku, se kovamuovinen on haettu "naftaliinista, aurinkorasvaa on, aurinkolasit löytyy myös. Matkalippu tulostettu, löytyy myös taxfree lehti ja passikin on voimassa, joten nyt vaan fiilistelemään, tämä matkan odotus on yksi matkaan kuuluva asia - nyt hymyä huuliin ja mietin mahdunko vai en uikkareihin :o))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti