18.1.2015

Pieniä paloja keittiöstä

Keittiö se "murheenkryyni", joka on hankalin kohta kodissamme sisustaa. Sen pohjaratkaisu on aivan hassu. Sinne ei pöytä mahdu, sillä parvekkeen ovi rajoittaa sitä. Tästä olen tainut aiemminkin mainita, jopa kuvien kera. Ja toisekseen nuo kaappien reunojen puulistat tökkivät, mutta vuokra-asunnossa on tiettyjä rajoitteita, joten nyt niihin on vaan tyydyttävä. Jostain on luovuttava, jos haluaa jotain, kuten minä. Nimenomaan haluan asua kaupungin ytimessä, se vaan sopii mulle. Joka paikkaan on lyhyt matka ja tuo tori, tuo ihanaa ihmisvilinää ikkunoista.


Tältä se näytti vuosi sitten ja tältä se näyttää nyt.









Orkidea, jonka sain lahjaksi vuosi sitten marraskuusa. Nyt olen saanut sen nuppuvaiheeseen, olin jo meinannut luopua siitä, mutta kas, sieltähän tulikin uusi kukkavana, nyt vaan odotellaan kukkia. Ja ilmeisesti valkoiset kukat siihen tulevat, jos ei ole matkan varrella väriä vaihtanut. Katsotaan kuinka kauan kukkien puhkeaminen kestää, sillä kukkavana tuli jo marraskuun alussa. 

Nyt leirinuotin pariin, hetken oleilua ja kohta päätä tyynyyn. Toivotaan tulevasta viikosta nopeampi tahtinen, kuin menneestä, sillä se oli hiton pitkä ja hidastempoinen.

4 kommenttia:

  1. Nyt keksin!! Sellanen valkonen baaripöytä tohon ikkunan eteen!!! Ja siihen mustat korkeet tuolit! Joo! Lähetääkö jo shoppailee??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois toimia, pitännee miettiä.

      Poista
    2. Mahtuuko pöytä (pyöreä?) olemaan keskemmällä huonetta ja tuolit ympärillä?

      Poista
    3. Harmilla, mutta ei, sillä keittö tulisi todella ahtaaksi, parvekkeen ovi, jota käytetään pistää paljon rajoitteita. Tosin jos pöydän halkaisija oli 60-70cm voisi ehkä toimia. Ruokapöytä on olkkarin puolella, joten onhan tilaa sitten kokin, pojan ja vierailevan koiran touhuta siellä paremmin.

      Poista