13.1.2013

Tammikuun 13 päivä

Ajalla on siivet,
Vuodenvaihteen ensimmäisestä päivästä on jo  on aikaa, miten tämä aika meneekään, taas siivet selässä. Kaikkea on kerennyt tapahtumaan, voiko niitä kaikkia edes pukea sanoiksi?
Enpä olisi vuosi sitten edes kuvitellut olevani tässä,  saati, että edes kuukausi sitten. Kiva fiilis, kunhan saisi tämän alkaneen flunssan hävitettyä, pian, mahdollisimman pian. Lääkitys on melkein kohdallaan, mutta silti podetaan. Jos nyt ei sitten parane terveeksi, niin jos edes ennalleen :o))

Tiistaina aloitin, uuden elämän vaiheen, olen yrittäjä - tätä päivää en olisi uskonut tulemaan, rohkeaa tai ei , mutta pitihän tämäkin kokeilla. Päätyöni on edelleen Etelä-Karjalan ammattiopistossa, ehkäpä eläkeikään asti, mutta ainakaan mun ei tarvitse katua, etten kokeillut. Täytyy myöntää, että normityö hiusalalla tuntui mukavalta ja siinä on haasteita, joka tehdään tunteella <3. Se on vaan sitä, mitä on kiva tehdä, onnistumisen ilo ja asiakkaan tyytyväisyys, se on parasta!

Muutenkaan ihmeiden aika ei ole ohi, mutta kaikkea en paljasta, kenties jonakin päivänä, mutta kiva suunta elämässä on päällä :)

Näillä fiiliksillä päätetään tämä viikonloppu ja toivotaan tulevalle viikolle pikaista paranemistä, iloa ja onnea, kaikilla elämän saroilla, itsekullekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti